Deveti mjesec donosi deveto  izdanje CROATIAN TRAVEL FESTIVALA 

2020. godina svima je donijela promjene, a najbolje se s njima nose oni prilagodljivi  pa se tako i Croatian Travel Festival prilagodio i umjesto u svibnju svoje će deveto izdanje doživjeti, baš prigodno, u devetom mjesecu. U pričama putnika, ali i u sjajnim foto i video materijalima, moći ćete uživati tijekom ovog vikenda u klubu Azimut, u petak 18. i u subotu 19. rujna.

Na ovogodišnjem izdanju festivala gostovat će Goran Jović, Nikola Horvat, Neno Jurjević, Hrvoje Ivančić i Juraj Bubalo, Ivan Vuković, a priču o svom Bookmobilu na jutarnjoj „kavi na travi“ ispred kluba Azimut, ispričat će Maja Klarić. 

Organizator, Hrvatski klub putnika ističe kako mu je iznimno važno bilo da se nastavi tradicija održavanja ovog festivala koji već devet godina u Šibeniku okuplja najveći broj putnika i putopisaca, a za novi termin, nakon odgode festivala u svibnju, navijali su i partneri, vjerna publika, a ponajprije najveći prijatelji festivala – putnici i putopisci.

Zato je informacija da će se festival ipak održati u rujnu te objava programa izazvala oduševljenje i niz poruka podrške, ali i najave dolaska u Šibenik nekih sudionika ranijih izdanja festivala, iako ove godine ne sudjeluju u službenom dijelu programa. Croatian Travel Festival prepoznat je već niz godina kao mjesto na kojem sudionike i publiku uz inspirativne priče uvijek iznova dočeka dobra vibra i pozitivna energija i to je razlog zbog kojeg mu se isti ljudi bili na pozornici ili u publici, uvijek rado vraćaju, a novi rado odazivaju. 

I ove godine dodijelit će se nagrada „Dijana Klarić“ u pet kategorija: najbolji putopis, najbolja putopisna fotografija, najbolji putopisni film, najbolji projekt te putnik godine.

Organizator je ovogodišnje izdanje festivala prilagodio novim uvjetima pa će stoga trajati kraće i imati manji broj sudionika, baš kao što su se i naši putnici ove godine prilagodili pa su putovali na kraća putovanja, u bliže destinacije. Šibenik, a i Croatian Travel Festival su srećom, svima njima blizu. Blizu u kilometrima i blizu srcu. 

Dođite na deveto izdanje Croatian Travel Festivala, 18. i 19. rujna. Ove godine lokacija održavanja svih predavanja je klub Azimut. 

Dobrodošli! 

Informacije:www.hrvatskiklubputnika.com