Naslovnica Destinacije Advent u Baranji - topla ognjišta, ukusna hrana i vina uz domaći...

Advent u Baranji – topla ognjišta, ukusna hrana i vina uz domaći štimung

Žive jaslice, radionica izrade lampiona, Sveti Nikola i neizostavni Krampus, uživanje u kuhanom vinu, čaju i kobasicama, paketići za djecu, Božićni koncerti na otvorenom, kulturno umjetnička društva kraja, božićni sajam..sve to i još više, čeka vas u Baranji ovog prosinca!

Bogat je program ovogodišnjih adventskih zbivanja u jednom od najegzotičnijih i najljepših krajeva Lijepe Naše – mističnoj Baranji.

Zaodjevena bijelim ogrtačem i spremna svakog gosta ugrijati dobrom kapljicom i obilno okrijepiti, Baranja bi se trebala naći na popisu obaveznih domaćih destinacija ove godine, a prilika za posjetu, idealna je u vrijeme adventskih čarolija.

Od besplatnih jela, do raznoraznih kulturnih sadržaja kao i zabave za sve generacije, svatko će ovog Božića u Baranji pronaći nešto za sebe i svoju dušu.

Vinski podrumi, bogati restorani, ukusna hrana i odlični domaćini, uz božićne ukrase, lampice, dekoracije, ovog Božića svijetlit će posebno na krajnjem Istoku Hrvatske. Ne propustite pogledati što se sve nudi ovog prosinca u Baranji, a za sve koji žele znati više donosimo Program događanja.

 Izvor i info:

TZ Baranje

Facebook TZ Baranje

Fotografije: arhiv TZ Baranje

PRATITE NAS

4,104FacebookLajkaj
1,222InstagramSlijedi

Najčitanije

PET NAJLJEPŠIH LJUBAVNIH LEGENDI IZ HRVATSKE

Povodom Valentinova donosimo pet najljepših i najtužnijih ljubavnih legendi s hrvatskih prostora. Upravo je Dan zaljubljenih idealan povod da se prisjetimo onih kojima je...

Šibenik – za ljubav stvoren!