Advent u Baranji - topla ognjišta, ukusna hrana i vina uz domaći štimung - ExploreCroatia
 • NASLOVNICA
 • LIFESTYLE
 • PREPORUKA IZLETA
 • GASTRO HRVATSKA
 • ISTRAŽI/DOŽIVI
More
  Naslovnica Destinacije Advent u Baranji - topla ognjišta, ukusna hrana i vina uz domaći...

  Advent u Baranji – topla ognjišta, ukusna hrana i vina uz domaći štimung

  Žive jaslice, radionica izrade lampiona, Sveti Nikola i neizostavni Krampus, uživanje u kuhanom vinu, čaju i kobasicama, paketići za djecu, Božićni koncerti na otvorenom, kulturno umjetnička društva kraja, božićni sajam..sve to i još više, čeka vas u Baranji ovog prosinca!

  Bogat je program ovogodišnjih adventskih zbivanja u jednom od najegzotičnijih i najljepših krajeva Lijepe Naše – mističnoj Baranji.

  Zaodjevena bijelim ogrtačem i spremna svakog gosta ugrijati dobrom kapljicom i obilno okrijepiti, Baranja bi se trebala naći na popisu obaveznih domaćih destinacija ove godine, a prilika za posjetu, idealna je u vrijeme adventskih čarolija.

  Od besplatnih jela, do raznoraznih kulturnih sadržaja kao i zabave za sve generacije, svatko će ovog Božića u Baranji pronaći nešto za sebe i svoju dušu.

  Vinski podrumi, bogati restorani, ukusna hrana i odlični domaćini, uz božićne ukrase, lampice, dekoracije, ovog Božića svijetlit će posebno na krajnjem Istoku Hrvatske. Ne propustite pogledati što se sve nudi ovog prosinca u Baranji, a za sve koji žele znati više donosimo Program događanja.

   Izvor i info:

  TZ Baranje

  Facebook TZ Baranje

  Fotografije: arhiv TZ Baranje

  PRATITE NAS

  1,274InstagramSlijedi

  Najčitanije

  Moreška – viteško srce Korčule

  Pokrovitelj priče Uz katedralu sv. Marka, korčulanske bratovštine, kamenoklesarstvo, tradicijsku drvenu brodogradnju i vaterpolo, stoljećima poznati viteška tradicijski ples moreška, upotpunjava ljepotu Korčule. Oni su snažni,...

  Bogatstvo Varaždinske okolice

  Explore Preporuke
  Putevima bana Jelačića
  Zlatna SLavonija na dva kotača
  Mističnim bilogorskim putevima
  Moreska viteško srce